Høstdykk på Tenerife 19. – 26. november (Playa de las Americas)

To ganger i vinter var jeg på Tenerife og dykket med Aqua-Marina på Playa de las Americas, et 5 stjerners PADI dykkesenter. Siste gang sammen med Geir. De har et fantastisk miljø og mange flotte dykkesteder fra egen RIB, men i kort avstand.

Siste gang, i mars, reiste Geir og jeg ned for en uke og bodde på et appartementshotell tett ved dykkersenteret. Vi hadde 2 dykk hver dag i 5 dager i tillegg til ett nattdykk – til sammen 11 dykk. Vi benyttet Nitrox. Siste dag før avreisedag var dykkefri.

Vi kunne tenke oss å ta turen en gang til i høst og vil gjerne ha med oss dykkervenner fra JDF. Vi har sett på 2 uker i november og avklart det med Aqua-Marina.

Prisen for reise og opphold (Apollo) avhenger av uken vi reiser, men er basert på person i dobbeltrom inkludert transfer t/r flyplass på Tenerife (se under).

10 dykk fra RIB inkl tank, luft og bly koster 3.070 (307,- pr dykk – €33), men hvis vi som gruppe gjør mer enn 100 dykk er prisen 205,- pr dykk (€22). Vi har lagt en optimistisk kalkyle med det som utgangspunkt.

I tillegg kommer eventuell leie av utstyr og Nitrox (Kurs på JDS for de som trenger det).

Er det noe som kan interessere? Gi oss en tilbakemelding og en indikasjon på hvilken uke som er aktuelle for deg (gjerne flere alternativ).
Alt.: Periode Reise/Opphold Dykking Totalt
1: Utreise 5.11 6 400 2050 8 450
2: Utreise 19.11 5 500 2050 7 550

Gitt at det fanger interesse, vil vi samle oss om foretrukket uke og avklare eksakte kostnader for reisen og oppholdet samt dykking.
Gi oss en tilbakemelding om det er interessant og hvilken uke som er aktuell innen søndag 13. August

Se for øvrig presentasjon av Aqua-Marina på: http://www.aqua-marina.com/

Eller følg Aqua-Marina på facbook.

Mer informasjon Nils Gunnar eller Facebook gruppen til forumet.

Share Button

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons