På vårt padi dykkerkurs i Stavanger lærer du de grunnleggende ferdigheter en dykker trenger for å dykke på en trygg og sikker måte.

Kurset er delt opp i tre deler; teori, basseng og dykking i sjø.

Gjennom landets mest fleksible timeplan “Fleksiplanen” kan du selv velge når og hvor raskt du ønsker å fullføre kurset. Ønsker du å fullføre kurset på en uke, så er dette fullt mulig. Hvis du derimot jobber skift og kan kun gå på kurs annen hver uke, så er også dette mulig. Jæren Dykkersenter har tilrettelagt kursplanen til den travle hverdagen vi lever i og gjør derfor dykkerkurset til en avslappende og hyggelig aktivitet.

All opplæring er tilpasset norske forhold. Derfor lærer vi våre kurselever å dykke med tørrdrakt, året rundt. Vi kjørerDykkerkurs - PADI open water diver på Jæren Dykkersenter praksis i små grupper, som gir optimale forhold for læring.

Vi er opptatt av at du skal bli en kunnskapsrik og sikker dykker på et hyggelig og kjekt kurs. For å sikre deg de best opplæringsmuligheter har vi tilrettelagt egentilpassing av dykkerutstyr. Dette for å gi alle som ønsker det muligheten til å dykke med utstyr som passer dem 100%.

Inkludert i kurset:

  • Oppstart mandag med teori, varighet ca 1,5 time.
  • 2 teorikvelder, varighet 3-4 timer. Begynn kurset allerede i dag på vår e-learning app
  • 1 evt. 2 basseng kvelder varighet ca 4 – 5 timer
  • 6 sjødykk over 3 dager, varighet ca 4 – 5 timer pr dag

NB! Kurset er ferdighetsbasert, dvs. at det kan hende at du må delta på samme del av kurset flere ganger om du har behov for det. Selvfølgelig koster det ikke noe ekstra 🙂

Aldersgrense på grunnkurset er 15 år.

Kurs kostnader;

Kurset koster med dagens tilbud kr 2490,- inkl bøker og sertifisering. (veil 3990,- + bokpakke og sertifisering 990,-) NB! Forutsetning for å få tilbudsprisen er at du kjøper minimum personlig ABC-Utstyr (Dykkermaske, Snorkel, SMB, svømmeføtter og hansker) av oss, prisen kan variere ut i fra egen valg normalt mellom ca 2000,-  – 4000,- Du må også leie reste av utstyret for kr 1500,-. Dette kan du benytte gjennom hele kurset.

Første kursdag får du også muligheten til å benytte deg av Jæren Dykkersenter sin fantastiske løsning med egen tilpasset dykkerutstyr. Da er alt inkludert, både kurs og utstyr fra kun kr 800,- pr mnd.
Kjøp et gavekort på dykkerkurs.

Ta Padi Elearning dykkerkurs på Jæren Dykkersenter

Meld deg på kurset her! >

Share Button